// Strawberry Cupcake


Hello World! Im Sunshine and im 100 years young from Saturn. Replace this nonsense intro (Y)


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Enjoy with Intan Cintot & her family .
Wednesday, November 23 | 6:34 pm | 0 Sweet Cupcake

Hari ni mmg byk perkara yg berlaku . tapi ari ni aku nak citer perkara yg baek jer , okay ? 

Ari ni mmg bercadang nk pergi MARA dgn Intan Cintot tuh . Alang - alang die pergi baek pergi sekali kan ? Kann ? Hari sebelum nak pergi MARA tuh , dia Intan Cintot terang-terang tulis kat dlm FB " Siap sebelom pukul 10.30 " . Tapi citer laen plak . Sebelom pukul 10  , dia dah terpacak depan pintu . Ntah dier ni JANJI lain tapi lain plak yg jadi . Okay , mula lah kelam kabut . Kemas tuh , kemas ni ..bla ..bla..bla . Masa nak keluar tuh lupa lak nak pakai tudung ! Eyh , korang jgn ingat aku tak pakai tudung mcm korang eyh  . PEDEBUK kang ! Sorry kalau terasa XD ! Masa OTW , pergi ofis Intan Cintot tuh Mama die dpt PANGGILAN TELEFON " bertimbun - timbun la katakan" . Jadi singgah dulu OFIS Intan Cintot . Korang jgn salah faham eyh tu OFIS mama & ayah die bkn OFIS die . Anak bos Besar la katakan Intan Cintot tu . Jadi kitaorg LEPAK la dulu kat OFIS Intan tuh sbb Mama dia ada CLIENT plak . Jadi kitaorg LEPAK sana sampai pukul 1 . Lama takk ? Tapi tak rasa lama . BEST ada lorh ! Okay , masa utk pergi ! Mama die kata nak gi naik LRT . Tapi ayah die kata " pergi naik kereta lah , lagi JIMAT ! " Tak paham kan ? Aku rasa nak  buat lwk la kann , jadi aku pun gelak ( dlm hati la tak berani nk gelak ) . Pecah perut I , U all tau ? Okay dah sampai . Kitaorg pergi la ofis MARA . Tk nak la citer pepanjang pasal  MARA nii . PENAT !  Pas2 , kitaorg pergi SHOPPING kat SOGO . Maklumla org pompuan . Sampai je sana mama die beli HANDBAG baru yg berharga RM154  . Tak tau la btol ke tidak . Intan Cintototototot  tu yg cakap . Masa nak balik tuh kitaorg ENJOY . Gempak la dgn FAMILY dorang . Asik gelak jerr... RUGI korang takde . Buat ape nak RUGI sbb korang ada buat HAL laen kan . Sibok je nak IKOT ! Okay nak tgk gamba FAMILY die . Tibalah masanya. JENG JENG JENG !

FAMILY INTAN CINTOT :





ONE HAPPY FAMILY AT HOME :D